Biztonsági tájékoztató

Igazi rally-
rajongó vagy?

Herczig Norbert, Bútor Róbert, ifj. Tóth János és Csomós Miklós üzenete arról, hogyan lesz egy rally biztonságos, élvezetes és környezetkímélő. Ha igazi rajongó vagy, nem veszélyezteted saját magad és a verseny biztonságát, nem károsítod a természetet és felelősen fogyasztasz alkoholt!

Légy biztonságban, vigyázz magadra!

Mindannyian azért vagyunk itt, hogy a lehető legközelebb kerüljünk az autókhoz, az akcióhoz és élvezzük a versenyt. Ám a rali szigorú határokon belül zajlik és nincs lehetőség a hibákra. Olvasd el a biztonsági információkat, kövesd a biztonsági személyzet és a sportbírók utasításait! Vigyázzatok egymásra és érezzétek jól magatokat!

A motorsport veszélyeket rejthet— ezért van szükségünk a segítségedre. A versenyzőknek támadhat technikai gondjuk, vagy adódhat más ok, ami miatt képtelenek az autójukat az úton tartani. Emiatt kiemelten fontos, hogy te, mint szurkoló, hol állsz. Az alábbi grafikák megmutatják a veszélyes helyeket, ahol tilos tartózkodni. Kérünk, hogy tartsd ezt észben és a ralis élményed nem csupán izgalmas, hanem biztonságos is lesz!

Legyél biztonságban, vigyázz magadra!

Kérdése van?