PARTNEREINK

A WHB Győr Rally

főtámogatója

WHB Group

A West Hungária Bau Kft. jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú piacvezető építőipari vállalkozása. Székhelyünk Biatorbágyon található, ezenkívül Győrben és Budapesten is rendelkezünk fiókteleppel, illetve Pakson telephellyel.

A WHB Győr Rally

támogatói

Metabond

A Metabond Magyarország Kft. 30 éves múlttal a minőség, megbízhatóság és fenntarthatóság jelképe. Piacvezető kenőanyag-adalék márkaként újgenerációs termékeik hatékonyan csökkentik a kopást, zajt és kibocsátást.

AK Construction

A magyar tulajdonú A-K Építőipari Kft. 23 éve sikeres ipari generálkivitelező. Elkötelezettek a minőség, határidők és ügyféleik igénye iránt. Tapasztalt csapatuk teljeskörű szolgáltatást nyújt, kiváló referenciákkal rendelkező alvállalkozókkal.

MNR Kft.

Az MNR Fémmegmunkáló és szolgáltató Kft., 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, mely 1990 óta működik. 2002-ben megvásárolták az első CNC marógépüket, 2007 óta pedig keretszerződésük van az Audi főorsó javító részlegével.

A WHB Győr Rally

kiemelt partnerei

HUMDA, a Széchenyi Egyetemi Csoport Tagja

HUMDA a Széchenyi Egyetemi Csoport tagja

A HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. küldetése, hogy az autó-motorsport és az elektromobilitás fejlesztése által, a társadalom lehető legtöbb tagja számára valódi értéket tudjon teremteni. 

Széchenyi István Egyetem

Széchenyi István Egyetem az 1968-ban megalakult Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskola jogutódja, 1986-ban vette fel a Széchenyi István nevet, majd 2002-ben egyetemi rangot szerzett. 

ETO Park Hotel (WHB csoport)

Néhány percnyire helyezkedik el a lenyűgöző városközponttól és a Győri Ipari Parktól. Közvetlen szomszédságában található a Győri ETO FC, a stadion és az ETO Park Élményközpont.

Győr Megyei Jogú Város önkormányzata

Az ország egyik gazdasági központja, egyetemi város, műemlékekben gazdag, szabadidős lehetőségei is hívogatóak. Győr a kultúra városa is, nemzetközi hírű művészei és az egyik legnépszerűbb gyermekfesztiválja révén.

szakmai partnerek

TRP Events

A TRP Events 2015-ben visszahozta Magyarországra a kamion Európa-bajnokságot, a Rally Hungary európa-bajnoki futam társpromótere, a SuperEnduro GP of Hungary rendezője, a Győr Rally promótere.  

Arrabona Rally Club

Rally vagy semmi! Győri rally-barátok által alapított, az 1970-es évektől, jelenlegi formájában 2003 óta létező egyesülete, ami korábban versenycsapatot működtetett és napjainkban is versenyeket rendez Győr térségében. 

Mitko Magyarország

A Mitko Magyarország rendezvényeszközök gyártója, forgalmazója és bérbeadója, rendezvények kivitelezése és üzemeltetése terén Magyarország meghatározó piaci szereplője.

Partnereink

Zöld Élet Szociális Szövetkezet

SZI-GEO

SZI-GEO

A HUMDA Országos

Rally Bajnokság partnerei