Juniorok

Juniorok a WHB Győr Rallyn

Faltusz Dávid - Fotó: MK Racing Photography

Faltusz Dávid

Navigátor: Szirmai Binó Marcell
Születési dátum: 2007. 08. 12.
Szakág: Rally
Csapat: Turán Motorsport
Autó: Peugeot 208 R2
Bajnokság: Rábaring Rallye Sprint
Kategória: Junior

Bemutatkozás: A családi utat követve már 3 éves koromban quadoztam, 6 évesen pedig beültem az első gokartomba. Attól kezdve már licences versenyzőként voltam eredményes a Magyar, a Közép-európai, valamint a Cseh, a Szlovák és az Osztrák bajnokságban is. 11 évesen egy Skoda Favorittal kezdtem a Rally szakágat, amatőr, lezárt pályás bajnokságokban. Tavaly egy Group-A-s Feliciával indultunk a Szilveszter Rallyn is. Idénre sikerült hozzájutnunk, ehhez a Peugeot 208 R2-höz, amivel imádok autózni.

Hídvégi Bence - Fotó: MGR Images

Hidvégi Bence

Navigátor: Hidvégi Zoltán
Születési dátum:
2007. 10. 01.  
Szakág: Rally
Csapat: Hidvégi Rally Team
Autó: Ford Fiesta R2T
Bajnokság: Zárt pályás junior kupák
Kategória: R4

Bemutatkozás: 2021 szeptemberében kezdtem el rallyzni egy Citroen Saxo VTS-sel, majd a 2022-es év elején sikerült hozzájutni egy Ford Fiesta R2J-hez, amivel egy évet versenyeztem a Rábaring Metabond bajnokságban, ahol sikerült elérni év végén a Junior 2. helyezést. Idén már eggyel feljebb léptünk és egy Ford Fiesta R2T-vel versenyzünk, amivel amikor célba értünk mindig sikerült a dobogóra felállni a felnőtt mezőnyben is, és törekszünk minél több kilométert menni és minél több tesztet csinálni!

Faltusz Dávid - Fotó: MK Racing Photography

Horváth Olivér

Navigátor:
Születési dátum:
 2011. 03. 15.
Szakág: Off-Road
Csapat: Kárai Motorsport Egyesület / Zsigmond Racing SE
Autó: Suzuki Swift Junior RX és Crosskart – DTS Cup
Bajnokság: Rallycross OB / DTS Cup
Kategória: Junior

Bemutatkozás: Olivér 2022-ben kezdte pályafutását a Rallycross szakágban. Az idei évtől két sorozatban versenyez. A Suzuki mellett a fiatalok nagy kedvencével, egy 600 cm3-es 125 LE-s Crosskarttal a DTS Cup-ban. 12 évesen a versenyekre alázattal készül mind fizikailag, mind mentálisan. Vezetési és a motorsporttal kapcsolatos tanácsokkal nem más, mint mentora ifj. Tóth János hétszeres magyar rallybajnok látja el.

Hídvégi Bence - Fotó: MGR Images

Kerék Botond

Navigátor: Kerék György
Születési dátum: 2009. 02. 09.
Szakág: Rally
Csapat: Guriga Rally Team
Autó: Lada VFTS
Bajnokság: Amatőr rally
Kategória: Junior

Bemutatkozás: Ez a sport kiskorától fogva közel áll hozzá. 2020-ban kezdte pályafutását egy Suzuki Swifttel, amellyel megtanult vezetni. 2022 és egy LADA VFTS hozta el a nagy változást, amit azóta is nagyobb sikerekkel terelget. Amatőr versenyeken kategóriagyőzelmet, sok-sok kilométert és élményt szerezve vág bele a rally nagy világába.

Reményi Regő

Reményi Regő

Navigátor: Galambos Gábor
Születési dátum: 2007. 12. 17.
Szakág: Rally
Csapat: Reményi Rally Team
Autó: Lada VFTS
Bajnokság: Intercars Kunmadaras
Kategória: Junior, Lada, 1600 cm3

Bemutatkozás: 2020-ban kezdtem el a rallyt Kiskunlacházán. 2022-ben a Rábaring bajnokságban indultam, ahol Junior és 1600 cm3 bajnok lettem a Lada VFTS-sel. A 2022-es évet a Hungaroringen zártam a Szilveszter Rallyn, ahol a Junior kategória 1. és Sprint Lada Kategória 1. helyével fejeztük be a versenyt. 2023-ban Kunmadarason indulunk a bajnokságban.

Hídvégi Bence - Fotó: MGR Images

Zsejki Kornél

Navigátor: Markó Attila
Születési dátum:
2007. 02. 04.
Szakág: Rally
Csapat: Sopronrally
Autó: BMW 325i
Bajnokság: Nyugati Régió Rallysprint
Kategória: R5

Bemutatkozás: 9 éves korában kezdett el önállóan vezetni, akkor még nem érte el a pedálokat, ezért át kellett alakítani az ülést és a pedálokat is ki kellett emelni. 10 évesen a Sopronrally családi vállalkozásunkban kezdett el versenyezni Murva kupákon, majd 11 évesen indult az első rallysprint versenyén junior rally kategóriában Rábaringen. Kezdetek óta Markó Attila navigátorral dolgoznak együtt, 2022-ben részt vettek a ZEG rally show-n is. Eddigi legjobb eredménye az éves rallysprint junior kategóriában a második hely volt, jelenleg az éves verseny felnőtt R5 kategóriáját vezeti.