A fémmegmunkálással foglalkozó, 1990-ben alapított MNR Kft. is a WHB Győr Rally támogatása mellett döntött, ezzel a helyi vállalkozások új szegmense jelent meg a verseny szponzori körében. A vállalat világmárkák számára készít kimagasló minőségű, egyedi gyártású alkatrészeket.

A győri MNR Kft. is támogatja a 2023. szeptember 8-10. között zajló WHB Győr Rally megrendezését. A vállalkozás 1990. február 1-jén jött létre, azóta is 100%-ban magyar tulajdonban van. Eleinte kisebb autószerelő műhelyektől és élelmiszeripari vállalatoktól érkeztek megrendeléseik, 1996-tól viszont az Audi Hungaria beszállítója is.

Az MNR. Kft. többéves tapasztalattal és szakmai háttérrel gyárt orsóalkatrészeket, precíziós gépalkatrészeket; idomszereket. Főbb partnereik között megtalálható az Audi Hungaria, a Schaeffler Savaria, a Grundfos, a TDK Hungary Components és a Magyar Suzuki, valamint sok olyan cég, amelyek időszakos megbízásaikkal keresik fel a vállalatot. 

A győri vállalkozás létrehozása óta folyamatosan bővül és fejlődik. 2015-ben avattak egy Magyarországon egyedülálló finommegmunkáló csarnokot, amit 2016-ban jelentős technológiai beruházás követett. A fejlesztések sora 2021-ben újabb építkezéssel folytatódott, amelynek eredményeként elkészült a harmadik csarnok. Ebben a szerelési munkák elvégzése mellett a logisztika is helyet kapott.

Az MNR profilját tekintve, nagy pontosságú, precíziós forgácsolással foglalkozik. Ez teszi lehetővé, hogy konstruktív megoldásokkal különleges igényeket kiszolgálva gyártson egyedi alkatrészeket.

„Örülünk, hogy az általunk megrendezett Salgó Rally után a WHB Győr Rally esetében is csatlakozik az eseményhez egy csúcsminőségű termékeket gyártó, helyi vállalat – mondta Őry Tamás, a TRP Hungary ügyvezető igazgatója. – Fontos számunkra, hogy győri vállalatok bíznak a rendezvény sikerében, hálásak vagyunk, hogy az MNR Kft. is elősegíti az esemény sikeres lebonyolítását.”

A WHB Győr Rally előkészületeiről és a versennyel kapcsolatos lakossági információkról a rendezők további tájékoztatást nyújtanak a helyi médiában, a Gyorrally.hu-n, valamint a Rallycafe.hu-n.