A több mint két évtizede működő AK Construction is csatlakozott a 2023. szeptember 8-10. között zajló WHB Győr Rally szponzorai közé. A verseny jelentős érdeklődést vált ki a közönség és az üzleti szektor képviselői terén is.

Három évtizedes kihagyás után a WHB Győr Rally révén visszatér a rallysport Győrbe. A szeptember 8-10. között zajló versenyt nagy érdeklődés övezi a közönség és a vállalkozások részéről is, különböző iparágak kiváló képviselői csatlakoznak a rendezvény szponzori köréhez.

A WHB Győr Rally támogatása mellett döntött az AK Construction is, ami több mint két évtizede tervez és generálkivitelez jelentős méretű építési beruházásokat. Az A-K Épitőipari Kft-t Tallosi Károly és Horváth Antal tulajdonos ügyvezetők alapították.

A mérnök páros a jelentős ipari beruházásokat nemcsak a megbízott tervező és kivitelező oldaláról ismerik. Az AK Construction több mint két évtizedes múltját megelőzően a nagyvállalati szegmensben dolgozva a megbízó oldaláról tartoztak felelősséggel ezekért a megbízásokért, 1985-től kezdődően.

A vállalat generálkivitelezés, technológiai kivitelezés, tervezés, út- és közműépítések, felújítások, villamos kivitelezés, és épületgépészet terén is nyújt szolgáltatásokat. A projektek között több győri ipari csarnok, köztük az Audi részére kivitelezett logisztikai park építésével, az Olimpiai Sport Park multifunkcionális sportkomplexum építésével, a Text Print Nyomda kivitelezésével, a DANA Hungary Kft. két csarnoképületének létesítésével, vagy a Rudolph Autóipari Logisztikai Kft. három telephelyének megvalósításával kapcsolatos feladatok is szerepeltek, emellett a vállalat országszerte több beruházásban is közreműködött.

„Üdvözöljük az AK Constructiont a WHB Győr Rally támogatói között – nyilatkozta Őry Tamás, a TRP Hungary ügyvezető igazgatója. – Nagyon örülünk, hogy egy olyan vállalattal dolgozhatunk együtt, ami kiváló minőségű és maradandó épületekkel segíti a térség gazdasági életét. Bízunk benne, hogy a rendezvényünkkel mi is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a maradandó élmény mellett új üzleti lehetőségeket is teremtsünk győri partnereink, köztük az AK Construction részére.”   

A WHB Győr Rally előkészületeiről és a versennyel kapcsolatos lakossági információkról a rendezők további tájékoztatást nyújtanak a helyi médiában, a Gyorrally.hu-n, valamint a Rallycafe.hu-n.